Contact

Janneke en Wietske, twee nuchtere Friese vrouwen, die zakelijkheid met creativiteit combineren.

Samen met u kijken we naar uw trainingsvraagstuk, uw organisatie, de communicatie en de interne informatie zodat uw training niet een momentopname is maar een geborgen investering in de toekomst.

Wij trainen bewust in dagdelen van maximaal 3,5 uur, dan blijven uw medewerkers scherp op het onderwerp. Bestaat de training uit meerdere dagdelen, dan zit hier altijd minimaal twee weken tussen zodat medewerkers de ruimte krijgen om het geleerde in de praktijk te brengen. Men krijgt persoonlijke leerdoelen tussen de trainingsmomenten en direct na ieder dagdeel ontvangt u van ons de eerste reacties van uw medewerkers. Wij sluiten iedere training af met een duidelijke evaluatie met daarin de punten die u kunt inzetten om het effect van de training goed te borgen binnen uw organisatie.

Wij garanderen u dat uw medewerkers niet alleen leren maar ook achteraf zeggen; het was een zinvolle en leuke training!

Hofsleane 76
9041AT Berlikum

mobiel Janneke: 06-12563113
mobiel Wietske: 06-46594972
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PrivacyreglementJawis training & advies werkt met een privacyreglement, zodat uw persoonlijke gegevens alleen worden gebruikt voor het afgesproken doel waarvoor ze door u zijn afgegeven. Voor meer informatie verwijzen wij naar het volgende document:
pdfPrivacyreglement Jawis training & advies

Klachtenprocedure
Jawis training & advies streeft naar een goede dienstverlening die aansluit bij u vragen en wensen. Mocht u ondanks onze geleverde inspanningen, niet tevreden zijn, dan kunt u een klacht indienen.
pdfKlachtenprocedure Jawis training & advies

Annuleren en Algemene Leveringsvoorwaarden
Onze algemene leveringsvoorwaarden kunt u downloaden, hierin vindt u ook de afspraken omtrent het annuleren van een training. leveringsvoorwaarden:
pdfLeveringsvoorwaarden Jawis training & advies